вівторок, 16 червня 2015 р.

Місце, де зароджується духовність

Чудово, коли запрошують у гості. Так нам завжди раді і привітні до нас працівники Оріхівської районної бібліотеки. Вони із задоволенням показують нам нові надходження книг, розповідають, які самі  популярні серед читачів, нагадують про книги-ювіляри. Для нас готують цікаві питання і проводять літературну вікторину, а учні нашої школи, в свою чергу, демонструють свої знання, кмітливість, уважність, ерудованість та начитаність. Хоча 6 клас з віку казок вже виходить, але всіх зацікавила книга, яка вміє говорити, а саме «Айболит» Корнія Чуковського. Хотілося всім натиснути на кнопочку, щоб відтворився звук вибраного героя.
     Роздивляючись у  бібліотеці вироби учнів, оформлення книжкових полиць, було дуже приємно побачити на стенді фотографії наших учнів, не просто учнів, а кращих читачів, переможців конкурсу «Кращий читач -2014» - Трегуб Анастасію та «Кращий читач – 2015»  Остряницю Катерину.
     Читальний зал, з вільним доступом до мережі Інтернет, дав можливість знайти книги сучасних письменників ХХІ століття. Дехто пошкодував, що не взяв флешку.
     Виходячи із бібліотеки ми мали можливість переглянути та оцінити малюнки дітей, які подали свої роботи на конкурс і віддали свій голос за кращий малюнок дитячої уяви.
     Дякуємо адміністрації школи та працівникам Оріхівської районної бібліотеки за цікаву та пізнавальну екскурсію. Бібліотека – це дійсно храм, де зароджується духовність. 


Немає коментарів:

Дописати коментар