понеділок, 16 вересня 2019 р.

Корисно, цікаво, фаново!


     Вже  майже два тижні ми провчились у новому 2019-2020 навчальному році. Час швидко плине. Головне не витрачати його марно, а обов’язково  використовувати кожен день з  максимальною користю для себе. Хоч у якому ти класі, рано чи пізно прийде ЗНО, тож треба вже сьогодні спрямувати свої навчальні компетенції у конструктивне русло. А саме – з «Освяторією». Це Громадська спілка, яка займається розвитком і формуванням освіти в Україні. iLearn  - один із проектів «Освіторій» - безкоштовна гейміфікована онлайн-платформа, яка працює цілодобово і допомагає успішно підготуватися до ЗНО.
            Платформою можуть користуватися всі, хто прагне вдосконалити свої знання : як  школярі для  підготовки до уроків, так і старшокласники під час  підготовки до ЗНО. Для  повноцінного  використання всіх можливостей платформи необхідно  зареєструватися  (Детальніше зайти на https://iLearn.org.ua.)
            Спеціалісти радять  розпочинати підготовку до ЗНО не пізніше жовтня. І таку підготовку можна зробити цікавою і фановою. Готуйтеся онлайн на iLearn , слідкуйте за новинами проведення ЗНО на офіційному сайті УЦОЯО (https://testportal.gov.ua) і пам’ятайте: у вас все вийде!

Немає коментарів:

Дописати коментар